TANDPLEJE I PROFESSIONEL KLINIK

VI TILBYDER TANDEFTERSYN, TANDRENSNING OG ANDRE BEHANDLINGER​

Er det blevet tid til at få udført et regelmæssigt tandeftersyn, trænger du til en grundig tandrensning, fjernelse af visdomstænder, paradentosebehandling eller skal du have foretaget en anden form for tandpleje? Og leder du efter en tandklinik i nærheden af Holte, Virum eller Birkerød? Så er du velkommen til at besøge vores klinik i Holte.

VI ANBEFALER ET REGELMÆSSIGT TANDEFTERSYN

Du bør få undersøgt dine tænder hvert halve år. Det giver os mulighed for at opdage begyndende tandskader i så god tid, at vi kan forebygge med en enkel tandbehandling.​

Vi anbefaler, at du ved et tandeftersyn også får foretaget en tandrensning. Her renser vi dine tænder for belægninger og tandsten, så du lettere kan holde en god tandhygiejne i det daglige.

Den daglige tandpleje og hygiejne sikrer du ved altid at bruge tandbørste og tandtråd. Da tandsæt er meget forskellige, kan det dog for nogle være nødvendigt med en endnu grundigere tandrensning. Er det tilfældet, får du en kompetent vejledning af vores tandlæge i grundig og omhyggelig rensning af tænder.

BESTIL TID TIL EN TANDPLEJE ELLER ET EFTERSYN

Du er velkommen til at kontakte os for at aftale en tid til et tandeftersyn, en tandrensning eller en anden form for tandpleje. Det kan du enten gøre ved at ringe til os eller ved at skrive til os via vores formular.

Vi tilbyder fordelagtige priser på vores forskellige behandlinger, og med forskellige muligheder for tilskud kan du få en billig pris på lige netop den behandling af tænder, som du har behov for. Du kan læse mere om vores priser her.

Bestil tid til en tandbehandling eller et eftersyn

Du er velkommen til at kontakte os for at aftale en tid til et tandeftersyn, en tandrensning eller en anden form for tandbehandling. Det kan du enten gøre ved at ringe til os eller ved at skrive til os via vores formular.

Vi tilbyder fordelagtige priser på vores forskellige behandlinger, og med forskellige muligheder for tilskud kan du få en billig pris på lige netop den behandling af tænder, som du har behov for. Du kan læse mere om vores priser her

Klinikkens åbningstid

Mandag​

08:00 - 17:00

Tirsdag​

08:00 - 15:30

​​​Onsdag​

08:00 - 15:30

Torsdag​

08:00 - 17:00

Fredag​

08:00 - 14:00

Telefontid

Mandag​

07:30 - 17:00

Tirsdag​

07:30 - 16:00

​​​Onsdag​

07:30 - 16:00

​​​Torsdag​

07:30 - 16:00

Fredag​

07:30 - 14:30

Kontaktinfo

Holte Tandlæge v/Berit Falholt Elvebakken

Holte Stationsvej 6, 2. sal, 2840 Holte


​CVR: 26526779
​Alle former for tandbehandlinger

white-facebook-box-fill

Ring til klinikken

Skriv til os

info@holtetandlaege.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt