Få ordnet dine proteser hos Holte Tandlæge

Tandproteser til gode priser

Hos Holte Tandlæge hjælper dig med dine tænder og proteser. Vores tandklinik holder til i Holte, men vi har også kunder fra Birkerød og Virum, og vi tager altid imod vores kunder med et smil. Vi vil sørge for at finde den helt rigtige pris til dig, fordi vi tror på, at alle har ret til gode og stærke tænder. Vi lever af tilfredse kunder og lægger en ære i at kunne hjælpe dig af med dine tandproblemer.

Dine tænder er vigtigere end du tror

Vi ved allesammen godt, at tænderne er nødvendige for at vi kan spise. Men mange tror alligevel at dårlige tænder primært har indflydelse på ens udseende, og det er ikke tilfældet. Dine tænder hjælper dig med at få tygget maden – og hvis den ikke blev tygget, ville du få problemer med din fordøjelse, og du risikerer, at det har en negativ indflydelse på dit liv.

Det er også netop derfor, at der findes proteser og derfor, du skal sørge for at få ordnet dine tænder hos en kompetent tandlæge.

Hos Holte Tandlæge har vi stort fokus på veludført håndværk, når vi kigger på dine tænder. Du kan altså være helt sikker på, at vi laver en protese, der ikke vil volde dig fremtidige problemer, men derimod vil forbedre din livskvalitet.

Hvad er proteser?

Proteser er protetiske anordninger konstrueret til at erstatte manglende tænder. Tandproteser går ind og bliver understøttet af det omgivende bløde og hårde væv i mundhulen, og de fungerer grundlæggende set som en ægte tand.

Det kan sammenlignes med at få et gebis, blot hvor det kun er en enkelt tand, der bliver skiftet ud. Der findes flere forskellige typer protese-konstruktioner til dine tænder. Besøger du os, så hjælper vi dig med at finde frem til den løsning, som du vil få størst glæde af, og som vil gavne dig så mange år frem som overhovedet muligt uden justeringer.

Kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud.​

Klinikkens åbningstid

Mandag​

08:00 - 17:00

Tirsdag​

08:00 - 15:30

​​​Onsdag​

08:00 - 15:30

Torsdag​

08:00 - 17:00

Fredag​

08:00 - 14:00

Telefontid

Mandag​

07:30 - 17:00

Tirsdag​

07:30 - 16:00

​​​Onsdag​

07:30 - 16:00

​​​Torsdag​

07:30 - 16:00

Fredag​

07:30 - 14:30

Kontaktinfo

Holte Tandlæge v/Berit Falholt Elvebakken

Holte Stationsvej 6, 2. sal, 2840 Holte


​CVR: 26526779
​Alle former for tandbehandlinger

white-facebook-box-fill

Ring til klinikken

Skriv til os

info@holtetandlaege.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt