omos_left

Professionel tandlægeklinik

Vi står for en fagligt kompetent tandbehandling, der hjælper med at holde dine tænder sunde og stærke livet igennem.

Hvad kan du forvente af din tandlæge?

Vi lægger vægt på, at du kan forlade tandlægestolen med et smil. Derfor er omsorgsfuld behandling, god kommunikation og individuel vejledning kerneværdier for os.

Vi foretager eftersyn, tandrensning, tandfyldninger, tandregulering og forskellige operationer. Desuden forebygger vi tandsygdomme, diagnosticerer og behandler sygdomme i mundslimhinden og lidelser i tyggemuskler og kæbeled.

For at du kan være sikker på altid at få den bedste behandling, sørger vi for, at vores tandlæger og tandplejere løbende efteruddanner sig. På den måde er vi altid på forkant og opdaterede om den nyeste viden.

Kontakt din tandlæge

Læs mere om din Tandlæge i Holte under de forskellige menupunkter eller ring til os på tlf: 45 42 25 70 for en aftale.

Du kan også kontakte os og bestille en tid via vores kontaktformular.

KONTAKT OS
TANDLÆGE

Berit Falholt Elvebakken

Uddannet fra KøbenhavnsTandlægehøjskole i 1986. Arbejdet i privat praksis i København og Bagsværd, samt universitet i North Carolina/USA. Siden 2002 med egen klinik i Holte.

KLINIK ASSISTENT

Christina Maansson

Christina er uddannet klinikkassistent i 1992. Hun har arbejdet i privat praksis i Gladsaxe og Bagsværd, samt i Børne- og Omsorgstandplejen. Siden 2004 har Christina arbejdet i Holte.
Christina er efteruddannnet inden for Tandrensning og Forebyggende behandliger, Plastfyldninger, Computer systemer og kommunikation.

KLINIK ASSISTENT

Mona Rosenfeldt Reiche

Mona blev uddannet klinikassistent i 2007. Hun har arbejdet i privatpraksis i Hørsholm og Fredensborg, og startede på klinikken i 2013.
Mona er efteruddannet inden for tandrensning og Forebyggende behandlinger, Paradontose, Plastfyldninger, Computersystemer og kommunikation.

TANDPLEJER

Natalie Fjord Sloth

Natalie er autoriseret tandplejer fra Københavns Tandlægehøjskole 2014 hvor hun modtog Colgate prisen for højeste gennemsnit. Hun har endvidere gennemført en bacheloruddannelse i Ernæring og Sundhed, og har arbejdet som tandplejer i to barselsvikariater i privat praksis i Nivå og Vedbæk før hun startede på klinikken i 2016.
Natalie er instrueret i brug af laser, gen-, og mikrobiologiske test ved Excellence Dental Network, Firenze/Italien. Hun deltager løbende i kurser samt medlemsmøder i Dansk Selskab for Parodontologi og Dansk Tandpleje Forening.

TANDLÆGE

Mille Svane

Mille er uddannet tandlæge fra Københavns Tandlægeskole i 2014. Hun har arbejdet i privat praksis i Gentofte i 4 år, samt i Børne- og Omsorgstandplejen. Hun begyndte at arbejde på klinikken 2018.
Mille er efteruddannet inden for Parodontal- og blødtvævs kirurgi, kosmetisk tandbehandling og fast protetik.
Hun deltager Løbende i efteruddannelser, i flere faglige selskaber.